1. Anasayfa
  2. Günlük

2023 VMware vExpert Başvuruları Başladı Nasıl Başvurulurabilirim?

2023 VMware vExpert Başvuruları Başladı Nasıl Başvurulurabilirim?
0

2023 yılı için vExpert başvuruları 12 Aralık 2022 Pazartesi günü başlayarak 13 Ocak 2023 Cuma gün son başvurular alınacak.  Bu programa VMware savunucuları, içerik oluşturucular ve konuşmacılardan oluşan harika topluluğumuzu destekleyen kişilerden oluşmaktadır.

vExpert programı bir sertifika DEĞİLDİR. Makalelerinizi tanıtarak, küresel etkinliklerde, ortak reklamlarda, trafik analizinde ve erken erişimde yer almanızı sağlayarak içerik, konuşma etkinlikleri ve topluluk işbirliği yoluyla topluluğa geri dönen üyelerini ödüllendiren bir  savunuculuk programıdır.

 vExpert olmak ister misin?

İlk olarak, endişelenecek bir şey yok. vExpert programı, gerçekten başarılı olduğunuzu görmek isteyen, teknoloji tutkunu bir topluluktan oluşmaktadır.Şahsen, vExpert programına çok şey  borçluyum ve vExpert ile ilgili her şey olmasaydı sahip olduğum bazı fırsatlara sahip olamazdım. Blog yazmak, topluluk önünde konuşma yapmak ve DÜNYANIN en harika VMware topluluğu üyelerinden bazılarıyla iş ortaklığı bilgi alışverişi yapabilmek

Hâlâ bir vExpert olmak istiyor musunuz? Evet! Ama nereden başlamalıyım?

Başvuru süreci göz korkutucu olabilir. Örneğin, ‘Customer, Partner veya Evangelist olarak mı başvuracağım?’ “Kanıt olarak kullanabileceğim hangi içeriğe veya deneyime sahibim?”  gibi sorular için vExpertPRO ‘lardan destek alabilirsiniz.

Özetle, vExpert programına başvurmak ile ilgileniyorsanız ve herhangi bir sorunuz varsa (büyük veya küçük), lütfen İletişim Sayfam , Twitter veya LinkedIn aracılığıyla bana ulaşmaktan çekinmeyin . Aynı şekilde, coğrafi olarak size daha yakın bir vExpertPRO’ya ulaşmayı tercih ederseniz, VMware vExpert Dizinine göz atmanız yeterlidir .

Başvuru için : https://vexpert.vmware.com/apply

15 yılı aşkın bir süredir Bilgi Teknolojileri sektörünün içerisindeyim. Bilişim sektörü ile alakalı farklı eğitimler sertifikalar edinerek bu sektör içerisin de son 12 yıldır profesyonel olarak çalışmaktayım. Yeditepe Üniversitesi Makine bölümü ve Eskişehir Üniversitesi işletme bölümü mezunuyum. Bilişim sektöründe kurumsal firmalarda, pek çok farklı pozisyonlarda görev aldım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir